Sporten bij lifestyle13

Personal training

Personal training

Heb jij een specifiek doel voor ogen? En wil je hier graag in begeleid en gestimuleerd worden? Dan is een personal trainer iets voor jou. Samen ga je werken aan jouw doelen. Onze trainers zijn professionele en gecertificeerde begeleiders. Personal training kost €25,- per uur.

Vraag personal training aan via ons contact formulier

Fitness

Een plek om je conditie te verbeteren, jouw favoriete work-out te doen of je spiermassa te vergroten. Maak gebruik van onze TechnoGym toestellen en haal het optimale uit jouw workout met alle Free-way attributen.  Je kiest bij Lifestyle13 voor een gezellige sportschool met persoonlijke begeleiding en een ruim aanbod voor iedereen.

Fitness

Groepslessen

Groepslessen

Lifestyle13 heeft een breed aanbod aan groepslessen. Weet je niet welke groepsles bij jou past? Vraag een van onze collega’s om advies of probeer een keer een lesje. Onze groepslessen variëren van yoga tot cardio boksen en van spinning tot zumba.

Small group training

Wil jij graag met een paar vriendinnen, je gezin of collega’s personal training. Dat is ook zeker mogelijk. Wij bieden small group training aan. Deze groep training is vanaf 3 personen en voor maximaal 6 personen. 

Via ons contact formulier kan je hiervoor een aanvraag doen

SMall group training